Ole Olesen - Navn og Logo

 

Musik

 

Musik har altid betydet meget for mig – jeg har spillet forskellige instrumenter på amatørniveau – nu mest Bas.
Mine erfaringer som amatørmusiker kommer mest fra Traditionel Dansk, Svensk og Irsk Folkemusik – og Amerikansk Folkemusik som OldTime, BlueGrass, Country, Skiffle og Blues.

Jeg ville gerne spille Bas til flere slags musik, hvis det er seriøs og hvis jeg kunne. Under alle omstændigheder ønsker jeg at spille så godt som jeg overhovedet kan.

Jeg foretrækker at deltage aktivt i musik. Det vil sige at spille og synge, gerne til dans – bruge kroppen fysisk sammen med alle sanserne – og at lytte aktivt.
Det er f.eks. lettere at opfatte og holde en sikker rytme, når vi bruger kroppen fysisk og vanskeligt, hvis vi kun bruger vor tankevirksomhed.

Langt det meste af det jeg kan, har jeg lært ved at spille sammen med andre musikere, der er meget dygtigere end mig selv.
Jeg er amatør, hvilket betyder, at jeg en nødt til at være forberedt og at have øvet mig, inden jeg spille sammen med andre eller for andre.

Har spillet – mest i Aalborg Danse- og Spillemandslaug og på Spillemandsmuseet i Rebild – og ved BlueGrass og Oldtime workshops, på flere højskoleophold og ved forskellige spiletræf rundt omkring i Danmark.
Har arrangeret – BlueGrass vintertræfRebild Spillemandsmuseum to vintre i træk og har arrangeret – Rebild Folk Festival ved Rebild Festen fire år i træk.

  • jeg spiller gerne sammen med andre – og for andre
  • jeg medvirker gerne til, at vi udvikler os sammen og løfter magien i musikken
  • jeg ved meget mere om musik end det, jeg kan udføre med kvalitet i praksis
  • jeg deler gerne mine musikviden og -erfaringer med andre

 

 

 

Retur til top